Top

Bedrijf


3ehands.nl, onderdeel van Vehikel Repair BV is het online warenhuis voor in- en verkoop van luxe gebruikte goederen, verzamelitems en kunstwerken

3dehands is een online warenhuis met een ruime en wisselende voorraad afkomstig van opkopen, nalatenschappen en woning en bedrijfsontruimingen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte goederen, gehele en gedeeltelijke inboedels en het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden. Omdat wij onze ingekochte goederen rechtstreeks via ons online warenhuis verkopen kunnen wij goede prijzen bieden voor uw inboedel en gebruikte goederen, ook kunnen wij een scherpe offerte aanbieden voor het ontruimen van woningen en bedrijfspanden.

Alles wat wij verkopen wordt in ons eigen werkplaats nagekeken en indien nodig vakkundig gerepareerd of gerestaureerd.


U kunt bij ons terecht voor het restaureren, repareren of herstellen van oude meubelen, lampen, automaten enz. Ook doen wij zaag, slijp en laswerkzaamheden aan allelei voorwerpen, materialen, meubels enz.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in apparte en zeldzame (industriële) producten zoals oude machines, oldtimer fietsen, oldtimer brommers en klasieke auto's. U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Wij lezen dagelijks onze email, uw aanvraag wordt in het algemeen nog dezelfde dag behandeld.