Top

Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910

41% Korting
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
  • Moderne Kookkunst Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage +/-1910
€ 110,00
65,00

Van Aalbessen tot Zwijn, meer dan 2000 recepten, waarvan er veel, nu meer dan 100 jaar later, nog heel goed te gebruiken zijn.

Francois Blom, Cuisinier te 's-Hage - Moderne Kookkunst. Verzameling van uitgezochte en beproefde recepten, opmerkingen over het toedienen der spijzen en wijnen, over het samenstellen van menu's, opmerkingen over gereedschap, voorraad, enz. enz. - 's-Gravenhage, N.V. Boekdrukkerij v/h T.C.B. ten Hagen, ca. 1910 - 8e verbeterde en vermeerderde druk - 789 pp. - gekartonneerde band - 21 x 14,5 cm

Conditie: Goed

Van Aalbessen tot Zwijn, meer dan 2000 recepten, waarvan er veel, nu meer dan 100 jaar later, nog heel goed te gebruiken zijn. Ruim 100 afbeeldingen van opgemaakte schotels.  Bekroond met de Gouden Medaille op de Voedings-Tentoonstelling te Parijs 1889 en de Kookkunst-Tentoonstellingen te Antwerpen 1889 en 's-Gravenhage 1892 en met het Ere-Diploma op de Tentoonstelling te 's-Gravenhage 1905


Verkocht
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over